Bug 48285 - Appcenter UMC: Icons not vertically aligned
Appcenter UMC: Icons not vertically aligned
Status: NEW
Product: UCS
Classification: Unclassified
Component: App Center
UCS 4.3
Other Linux
: P5 normal (vote)
: ---
Assigned To: App Center maintainers
App Center maintainers
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-12-05 14:24 CET by Arvid Requate
Modified: 2018-12-05 14:34 CET (History)
1 user (show)

See Also:
What kind of report is it?: ---
What type of bug is this?: ---
Who will be affected by this bug?: ---
How will those affected feel about the bug?: ---
User Pain:
Enterprise Customer affected?:
School Customer affected?:
ISV affected?:
Waiting Support:
Ticket number:
Bug group (optional):
Max CVSS v3 score:


Attachments
Screenshot_20181205_141907.png (143.30 KB, image/png)
2018-12-05 14:24 CET, Arvid Requate
Details
Screenshot_20181205_142035.png (145.61 KB, image/png)
2018-12-05 14:24 CET, Arvid Requate
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Arvid Requate univentionstaff 2018-12-05 14:24:10 CET
Created attachment 9770 [details]
Screenshot_20181205_141907.png

During errata release QA for the update from UCS 4.3-2 Erratum 344 to 376 we observed that the icons of the installed/"installed in domain" sections of the Appcenter UMC module are not vertically aligned (Firefox 63.0.3), see attached sceenshot from a DC Master updated to 376.
Comment 1 Arvid Requate univentionstaff 2018-12-05 14:24:59 CET
Created attachment 9771 [details]
Screenshot_20181205_142035.png

Similar but different on my DC Backup (Erratum 344) with english language.
Comment 2 Erik Damrose univentionstaff 2018-12-05 14:34:46 CET
Also happens with Chromium 70.0.3538.77

It seems that the misalignment only happens if one (1) item is shown in the "installed" or "installed in domain" category