Bug 48525 - appcenter calls docker configure script without setting UCRVs from app settings
appcenter calls docker configure script without setting UCRVs from app settings
Status: NEW
Product: UCS
Classification: Unclassified
Component: App Center
UCS 4.3
Other Linux
: P5 normal (vote)
: ---
Assigned To: App Center maintainers
App Center maintainers
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2019-01-23 17:21 CET by Daniel Tröder
Modified: 2019-01-23 17:21 CET (History)
0 users

See Also:
What kind of report is it?: Bug Report
What type of bug is this?: 3: Simply Wrong: The implementation doesn't match the docu
Who will be affected by this bug?: 2: Will only affect a few installed domains
How will those affected feel about the bug?: 2: A Pain – users won’t like this once they notice it
User Pain: 0.069
Enterprise Customer affected?:
School Customer affected?:
ISV affected?:
Waiting Support:
Ticket number:
Bug group (optional):
Max CVSS v3 score:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Daniel Tröder univentionstaff 2019-01-23 17:21:12 CET
After executing the "setup" and some other interfaces, the app center starts the "configure_host" and "configure" scripts without setting the UCRVs that have "InitialValue"s first.

Thus the "configure_host" and "configure" scripts have to check for emptiness of those values. Depending on the type they can and conclude from that something useful or not. So those scripts unnecessarily need code that especially handles this 1st-run-situation.

Please set the UCRVs from the app settings that have "InitialValue"s in the host before running "configure_host" and in the container before running "configure".