Bug 48911 - Links to missing apps when opening UDM modules (e.g. Printers) do not open detail page of the app
Links to missing apps when opening UDM modules (e.g. Printers) do not open de...
Status: NEW
Product: UCS
Classification: Unclassified
Component: App Center
UCS 4.4
Other Linux
: P5 normal (vote)
: ---
Assigned To: App Center maintainers
App Center maintainers
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2019-03-08 01:58 CET by Johannes Keiser
Modified: 2019-03-11 15:52 CET (History)
2 users (show)

See Also:
What kind of report is it?: Bug Report
What type of bug is this?: 3: Simply Wrong: The implementation doesn't match the docu
Who will be affected by this bug?: 3: Will affect average number of installed domains
How will those affected feel about the bug?: 2: A Pain – users won’t like this once they notice it
User Pain: 0.103
Enterprise Customer affected?:
School Customer affected?:
ISV affected?:
Waiting Support:
Ticket number:
Bug group (optional): Browser compatibility
Max CVSS v3 score:


Attachments
repro (1.47 MB, image/gif)
2019-03-08 02:32 CET, Johannes Keiser
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Johannes Keiser univentionstaff 2019-03-08 01:58:24 CET
Reproduce:

- Open "Printers" module without CUPS being installed.
- A notification appears at the bottom
"Printers managed here are used by the application "Print server (CUPS)" which is currently not installed. You can install the application using the Univention App Center"

- The link opens the App Center module but not the detailpage of the app
Comment 1 Dirk Wiesenthal univentionstaff 2019-03-08 02:12:24 CET
Really? Just tested it and it works.

Does your App Center know about "cups"? Does it show up in the list?
Comment 2 Johannes Keiser univentionstaff 2019-03-08 02:32:35 CET
Created attachment 9903 [details]
repro

UCS 4.4 with latest updates at time of this comment
Comment 3 Dirk Wiesenthal univentionstaff 2019-03-08 02:38:26 CET
Works in Firefox, does not work on Chrome. At least not on the first click. The second click (after the App Center loaded) works.